Particuliere thuiszorg Terneuzen

Particuliere thuiszorg Terneuzen is er speciaal voor u wanneer u een overbruggingsperiode voor opname in een verpleeg- of verzorgingshuis gewoon thuis wilt afwachten. Heeft u particuliere thuiszorg nodig? Of kunt u niet meer alleen zijn? Met particuliere thuiszorg Terneuzen kunt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

Particuliere thuiszorg van Zuster Jansen helpt u om langer in de eigen vertrouwde omgeving te wonen. Of helpt wanneer er sprake is van een tijdelijke zorgvraag, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. U kunt gewoon thuis revalideren, met 24-uurs verpleging, dat is wel zo rustig. Groot voordeel is dat u in alle comfort die u wenst, verzorgd wordt. Waar u ook woont in Nederland, Zuster Jansen komt bij u thuis voor een gedegen intake. Zo weet Zuster Jansen wat uw wensen zijn en zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u bij de ziekte van Alzheimer begeleiding nodig heeft om thuis te kunnen blijven wonen, dan kunnen wij u hierin ondersteunen. Dat kan met de uitstekende 24-uurs verpleging van Zuster Jansen! Vaste teams van verpleegkundigen en verzorgenden en in het vertrouwde comfort van uw eigen omgeving. Zuster Jansen kan u adviseren. Bel gerust met onze zorgcoördinator op telefoonnummer: 020 – 63 66 837. Of vul het aanvraagformulier in.